
Στο εστιατόριό μας θα βρείτε Μεσογειακές γεύσεις, με φρέσκο ψάρι, κρέατα στην σχάρα, μαγειρευτά, ποικιλία κρασιών αλλά και κάποια στοιχεία ασιατικής κουζίνας.
Είτε περνάτε τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε ένα από τα καταλλύματα του Camping Castello, είτε παραθερίζεται στην ευρύτερη περιοχή, μπορείτε να επισκεφθείτε το εστιατόριο μας και να δοκιμάσετε τις ιδιαίτερες γεύσεις του Chef μας για μοναδικές γευστικές εμπειρίες.
Δείτε το Menu μας
- Φρέσκο Ψάρι
- Κρέας
- Κοτόπουλο
- Φρέσκες σαλάτες
- Ορεκτικά
- Κρασιά, Μπύρες, αναψυκτικά
εξερευνηστε τις γευσεισ

Executive Chef
Ονομάζομαι Σταύρος Γεωργιάδης και είμαι ο executive chef του Rivelia Dining Experience, 27 χρονών και απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Βρίσκομαι 9 χρόνια στις κουζίνες και πιο συγκεκριμένα ξεκίνησα την μαγειρική μου πορεία από το παλιό εστιατόριο που είχε το Camping Castello σαν βοηθός chef. Παράλληλα, δούλευα σε εστιατόρια και ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης όλα αυτά τα χρόνια όπως το 5* The Met Hotel, με τελευταίο προορισμό το Duck Private Cheffing. Είμαι λάτρης της ελληνικής και της ασιατικής κουζίνας και στα μενού μου προσπαθώ πάντα να χρησιμοποιώ τοπικά ελληνικά προϊόντα με κάποιες fusion πινελιές σε πιο δημιουργικές εκτελέσεις. Μέσα από τα πιάτα μου μπορείτε να δείτε την φιλοσοφία και τον χαρακτήρα μου γι’αυτό σας προσκαλώ να έρθετε να με γνωρίσετε.