Όροι & Κανονισμοί

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Η φόρμα κράτησης είναι αίτηση για κράτηση και δεν υπάρχει καμία δέσμευση από μέρους σας ή από τη μεριά του camping.
Μετά τη επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας θέσεων από το camping θα σας δοθεί τραπεζικός λογαριασμός για την πληρωμή της προκαταβολής.
Η κράτησή σας ισχύει μόνο μετά από την κατάθεση προκαταβολής του 25% του συνολικού ποσού ή άλλου ποσού που θα συμφωνηθεί με το τμήμα κρατήσεων και επιβαρύνεστε με όλα τα έξοδα της Τράπεζας.
Η προκαταβολή θα πρέπει να αποδεικνύεται με την αποστολή  e-mail της τραπεζικής κατάθεσης.
Ενημερωθείτε για το γενικό κανονισμό λειτουργίας του Camping. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την παραμονή σας σε περίπτωση παράβασης των όρων του κανονισμού.

ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σας η προκαταβολή δεν είναι επιστρεφόμενη.
Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης κατά τη διάρκεια της παραμονής σας επιβαρύνεστε με το 50% του υπολοίπου ποσού για το διάστημα που δηλώσατε

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ CAMPING CASTELLO

O διευθυντής του Camping έχει νόμιμη αρμοδιότητα να απομακρύνει από τον χώρο κάθε δύστροπο κατασκηνωτή. Η είσοδος και η παραμονή στο Camping σημαίνει την αυτόματη αποδοχή των παρακάτω όρων :

 1. Οι κατασκηνωτές οφείλουν να παραδώσουν κατά την είσοδο στο Camping τα διαβατήρια ή τις ταυτότητες τους, τα οποία και παραμένουν στη Reception μέχρι τη στιγμή της αναχώρησης τους.
 2. Η κάρτα ελέγχου που παραλαμβάνει ο κατασκηνωτής κατά την παράδοση του διαβατηρίου είναι υποχρεωμένος να την επιδεικνύει στον υπάλληλο της υποδοχής κάθε φορά που εισέρχεται πεζός ή με το όχημά του στο Camping. Επιστρέφεται οπωσδήποτε στη Reception ταυτόχρονα με την παραλαβή των διαβατηρίων ή της ταυτότητας, κατά την αναχώρησή τους.
 3. Απαγορεύεται το παρκάρισμα αυτοκινήτων ή η τοποθέτηση άλλων αντικειμένων στις τυχόν ελευθερες θέσεις.
 4. Σε όλες τις θέσεις παρέχεται ηλεκτρική τάση 220V. Προσέχετε τις πρίζες και κρατάτε τα παιδιά μακριά από αυτές.
 5. Η φύλαξη των ατομικών ειδών και εξοπλισμού είναι ευθύνη των κατασκηνωτών. Διεύθυνση δεν φέρει καμία ευθύνη εκτός αν αναλάβει την φύλαξη τους.
 6. Οι κατασκηνωτές οφείλουν κατά την αναχώρηση τους να απομακρύνουν όλο τον εξοπλισμό τους από τους χώρους του Camping. Τυχόν αμέλεια να πράξουν τα ως άνω δεν επιφέρει καμιά ευθύνη του Camping για τη φύλαξη τους.
 7. Έχετε την υποχρέωση να αντικαταστήσετε υλικές καταστροφές για τις οποίες είσαστε οι ίδιοι υπαίτιοι, καθώς και να ενημερώσετε την υποδοχή πελατών για αυτές.
 8. Επισκέπτες πελατών μπορούν να παραμείνουν στο  Camping, ύστερα από έγκριση της Διεύθυνσης, με ευθύνη των επισκεπτόμενων και επιβαρύνονται με ημερήσια διαμονή.
 9. Στο Camping επιτρέπεται η είσοδος μόνο των αυτοκινήτων των κατασκηνωτών, που θα πρέπει να κινούνται αργά με την ταχύτητα πεζού.
 10. Οι ώρες κοινής ησυχίας (14.00-18.00 και 24.00-08.00) είναι υποχρεωτικές για όλους. Η πύλη είναι κλειστή για τροχοφόρα από τα μεσάνυχτα έως τις 07.00
 11. TV, ραδιόφωνα και λοιπά μουσικά όργανα επιτρέπονται με τον όρο ότι θα λειτουργούν σε χαμηλή ένταση.
 12. Τα τροχόσπιτα δεν διαθέτουν χημικές τουαλέτες. Χρησιμοποιήστε τις κοινόχρηστες τουαλέτες/μπάνια. Είναι πάντοτε καθαρά και στη διάθεση σας.
 13. Οι γονείς πρεπει να προσέχουν τα παιδιά τους στο θέμα της υπακοής στον κανονισμό λειτουργίας του Camping και της μη ενόχλησης των κατασκηνωτών.
 14. Αθλοπαιδίες επιτρέπονται μόνο σε συγκεκριμένες ώρες (08.00-14.00 και 18.00-22.00) και τα παιδιά μπορούν να κινούνται με τα ποδήλατα τους στο Camping με απόλυτη ποινική και αστική ευθύνη των γονιών τους.
 15. Η πλύση σκευών και ρούχων επιτρέπεται μόνο στους καθορισμένους χώρους.
 16. Κρατήστε το τροχόσπιτο/δωμάτιο καθαρό και τακτοποιημένο. Οφείλετε να σεβαστείτε τον χώρο που σας φιλοξενεί.
 17. Κατά την έξοδο σας από το κάμπινκ υποχρεούστε να επιστρέψετε τα αντικείμενα τα οποία παραλάβατε από την υποδοχή κατά την είσοδο σας.
 18. Την ημέρα της αναχώρησης σας θα πρέπει να ελευθερώνεται το τροχόσπιτο/δωμάτιο έως τις 12.00πμ. Διαφορετικά ο κατασκηνωτής επιβαρύνεται με επιπλέον διημέρευση.
 19. Απαγορεύονται:
 • Το πλύσιμο των αυτοκινήτων και μεταφορικήων μέσων στο χώρο του Camping
 • Το κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους των τροχόσπιτων/δωματίων.
 • Η καταστροφή των εγκαταστάσεων
 • Η είσοδος σε σκύλους.
 • Η επέμβαση σε ηλεκτρικό – αρδευτικό –αποχετευτικό δίκτυο και γενικά στις εγκαταστάσεις.
 • Η μετακίνηση κάθε αντικείμενου του Camping από τον χώρο του.
 • Το άναμμα φωτιάς στο χώρο του camping και στην παραλία.
 • Η ρύπανση του χώρου με οποιοδήποτε τρόπο. Η οπλοφορία και η οπλοχρηστία.